Beste tennisvrienden,

Voor de tweede maal op rij heeft de koddaert het totale klassement van de tornooiresultaten gewonnen in West-Vlaanderen.  

Dit wil zeggen dat we de beste club zijn wat betreft jeugdopleiding in ons gewest.  Uiteraard zijn wij daar als voltallig trainersteam reuzefier op.

Het is ook nogmaals een bevestiging dat we onze kids en volwassenen een goede opleiding geven.

Maar er is meer…….

 

Ook in het aantal deelnemers (454!) winnen we ruim t.o.v. de andere clubs.  

Maar liefst 454 inschrijvingen zijn uiteraard ook de verdienste van de inzet van onze ouders.  Zonder ouders geen tennis ! 

We zijn dan ook extra tevreden dat de resultaten (68 tornooizeges) zo goed zijn.

Vooral ook de resultaten in reeks 2 en zelfs reeks 1 zijn buiten alle verwachtingen. 

In reeks 3 scoren we ook heel goed waarmee we bewijzen dat voor de recreatieve tennisser zeker ook plaats is in de koddaert !

Er is nog meer……

 

Zonder de fantastische infrastructuur geen tennis !  qua bar, sfeer en terreinen kunnen we onze club helemaal bovenaan plaatsen.  

Merci JP voor de kansen en de beleving.

 

Ook nog even zeggen dat we nationale kampioenen hebben zowel in groeps- als individueel verband.  De toekomst lacht ons toe.  We moeten dit koesteren en hard verder werken.

Ook nog even de Facebook pagina checken van onze uitstap naar Walibi.   Deze uitstappen bewijzen dat er nog veel meer is dan tennis op onze club.

Merci aan de mensen die al deze events, BBQ, dubbelavonden, enz….mogelijk maken.   Ook daar staan we als club bovenaan !!!!

 

En nu verder aan de slag zodat we volgend jaar dezelfde cijfers kunnen voorleggen.

 

Actie op de baan !

 

Kristof